Hvem vi er og hva vi gjør

20,000+

Varer i sortimentet

3 000+

Fornøyde kunder

18 000

Kvm spesiallager

120+

Ansatte

Servicegrossisten Øst er en fullsortimentsgrossist som med stolthet og glede leverer varer til storhusholdning

Servicegrossisten Øst AS

Servicegrossisten Øst AS leverer storhusholdningsprodukter til alle som driver profesjonelt med mat på Østlandet. Selskapet er i sterk vekst, og omsatte i 2022 for 1,1 milliard. SG Øst er en totalleverandør innen storhusholdning, og i nettbutikken vår finner du alle typer grossistvarer (tørr/kjøl/frys), frukt og grønt, meierivarer, alkoholholdige drikker, ferskt kjøtt og non-food varer.

Fem tradisjonsrike selskaper har fusjonert til ett. Cater Drammen, Cater Kongsvinger, Cater Mysen, Måkestad Engros Øst og Måkestad Engros Larvik har blitt til Servicegrossisten Øst. Med dette har alle lagrene blitt samlokalisert på lageret på Lierskogen mellom Oslo og Drammen.

Fra vårt lager i Lier leverer vi varer til mange tusen fornøyde kunder over hele Østlandet. Vi skaffer alle varer et profesjonelt kjøkken behøver i det daglige. Vi har kunder innen offentlige institusjoner på Østlandet: Sykehjem, sykehus, barnehager, skoler. Vi leverer også til HORECA-markedet.

Vår visjon: Med stolthet og glede skal vi være kundenes førstevalg.

En del av Servicegrossistene

Vi er medlem av den landsdekkende grossistkjeden, Servicegrossistene, som omsetter varer til storhusholdningsbransjen for over 3 milliarder kroner årlig. Dette sikrer gode betingelser, som igjen kommer våre kunder til gode.

www.sg.no

Se alle våre dyktige medarbeidere

Servicegrossisten Øst har ca. 120 ansatte som jobber innenfor Kundeservice, Lager, Transport, Salg, Innkjøp, Økonomi og Administrasjon. Alle våre ansatte jobber etter våre kjerneverdier som er stolt, glad, troverdig og serviceinnstilt.

Våre ansatte har ulik hverdag med stort spenn i stillingene sine, og med muligheter for utvikling og endrede roller innad i Servicegrossisten Øst.

Våre samarbeidspartnere