Nå er det topp å være SG-Øst-kunde!

Servicegrossistene AS eier aksjemajoriteten i alle de fire Caterselskapene og de to Måkestad engros selskapene på Østlandet. Vi har forent kreftene fra alle disse selskapene og samler all grossistvirksomhet på Lierskogen. Dette gjennomførte vi i mars 2021. Dette innebærer enda større kapasitet, økt kompetanse og ikke minst større vareutvalg for våre kunder.

Vi er nå nærmere 100 ansatte, plukker ca. 10.000 varelinjer daglig, har 18.000 kvm spesiallager med over 8000 forskjellige varer, som vi leverer til 4000 fornøyde kunder daglig.

Et utvalg av våre produkter

Vi skaffer deg det meste fra levende hummer til nysvidd smalahove – vi liker utfordringer. Vår fokus er ikke å være en «logistikkmaskin», men en smidig og personlig samarbeidspartner som sørger for at du har det du trenger når du trenger det, der hvor du trenger det.

Les mer

Vi tar bærekraft og miljø på alvor

Vi er sertifisert som et Miljøfyrtårn, som er et offisielt norsk miljøsertifikat. Det er et miljøhandlingsprogram og miljøledelsessystem hvor bedriftene gjennomfører en miljøanalyse og lager en handlingsplan for å innfri spesifiserte bransjekrav.

Les mer

Det er i orden!

Vårt slagord oppsummerer kjerneverdiene, kultur og bedriftsidé i en enkel og lettfattelig setning.

Kvalitet

Innenfor det realistiske skal vi alltid innfri kundens forventninger. Vi fører kun varer vi er sikker på tilfredstiller kundens krav.

Pålitelighet

Tar vi på oss et oppdrag sørger vi for at vi finner en løsning. VI gjør tingene riktig første gang.

Smidighet

Vi strekker oss lenger enn våre konkurrenter for å tilfredstille kundens behov og ønsker!

Trivsel

Vi bryr oss om hverandre! Våre kunder og leverandører skal trives med å gjøre forretninger med oss.

Servicegrossistene

Vi er medlem av den landsdekkende grossistkjeden Servicegrossistene som kjøper og selger varer til storhusholdningsbransjen for over 3 milliarder kroner årlig. Dette sikrer gode betingelser som igjen kommer våre kunder til gode.

Servicegrossistene.no

Siste artikler og nyheter

Cater.no benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig opplevelse. Les mer
Lukk