05.09.2022 Skrevet av Charlotte K

Ny økonomisjef til Servicegrossisten Øst

André Ramskjell startet i stillingen 1. august. Han har erfaring fra tilsvarende stilling hos Armaturjonsson og Servi Group, med siviløkonomutdannelse fra Handelshøyskolen BI og Høgskolen i Buskerud og Vestfold.

«Jeg gleder meg til å bli en del av Servicegrossisten Øst. Det er et spennende selskap i endring med store vekstambisjoner og en visjon som setter menneskene i fokus. Jeg ser frem til å bidra med en forretningsorientert økonomifunksjon med fokus på kvalitet og effektivitet.»

Daglig leder Tomas Torvik er meget fornøyd med at André valgte Servicegrossisten Øst AS.

«Vi er veldig glad for å få André med på laget. Med denne ansettelsen er ledergruppen komplett etter snart 2 år med fusjon og reorganisering. Servicegrossisten Øst opplever en sterk vekst etter fusjonen mellom Cater og Måkestad på Østlandet og med André sin kompetanse og ressurser er vi nå rigget for å øke takten ytterligere.»

André beskriver seg selv som omgjengelig kar med god gjennomføringsevne. Når dette kommer i tillegg til å være en god formidler med analytiske egenskaper som trives i skillet mellom økonomi og drift, passer det som hånd i hanske med Servicegrossisten Øst AS sine ambisjoner om å være en betydelig aktør på storhusholdning, samtidig som selskapet skal være ett av de beste stedene å jobbe.    

«Med de endringene Servicegrossisten Øst har vært gjennom de siste to årene blir det viktig å finne balansen mellom finansiell styring, løpende drift og videreutvikling. Det er mye motivasjon og et sterkt ønske om utvikling blant de ansatte i organisasjonen, så jeg stor tro på at vi vil nå de ambisjonene vi har satt oss.»

Servicegrossisten Øst AS er en fullsortiments storhusholdningsgrossist som ligger på Lier mellom Drammen og Asker.