05.09.2022 Skrevet av Charlotte K

Ny anbudsansvarlig på plass hos Servicegrossisten Øst

1. juni, fikk vi en ny kollega i Servicegrossisten Øst. Vår nye anbudsanvarlig heter Elisabeth Espensenen, er 43 og bor i Slemmestad der hun er oppvokst, med mann og to gutter på 12 og 9 år.

Elisabeth har jobbet i matvarebransjen i hele sin karriere, samt 15 år i Rema 1000 og 8 år i Orkla Confectionery & Snacks.

«Salg og kunderelasjoner er dermed kjent territorie for meg; offentlig sektor og anbudsprosessen blir en ny erfaring som jeg er veldig spent på!

Servicegrossisten Øst har godt rykte, og jeg gleder meg til å bli kjent med nye, flotte mennesker.»

Vi ønsker Elisabeth velkommen til oss, sier salgssjef Calle Hoff.

Offentlig sektor er en stor og viktig kundegruppe for Servicegrossisten Øst og selskapet ønsker å styrke sin posisjon i segmentet. I den nyopprettede stillingen som anbudsansvarlig, får Elisabeth ansvar for å både skrive nye tilbud, samt implementere nye og følge opp eksisterende avtaler.

OM OSS:

Servicegrossisten Øst AS leverer storhusholdningsprodukter til alle som driver med mat profesjonelt på Østlandet. Selskapet er i sterk vekst og selger varer for over 1 milliard i 2022. SG-Øst er en totalleverandør i SHH markedet og leverer alt innen tørr-, kjøl-, frys-, fersk frukt og grønt-, alkohol-, non-food-, og mineralvannprodukter.