Salgskonsulent

SG-Øst Liertoppen
Søk her

Unik mulighet til å jobbe med oppfølging av kunder innen det offentlige storhusholdningsmarkedet.

Arbeidsgiver: SERVICEGROSSISTEN ØST AS

Stillingstittel: Salgskonsulent

Frist: 06.12.2021

Ansettelsesform: Fast

Salgskonsulent

Dette er en helt unik mulighet, da dette er en nyopprettet stilling, og du kan være med å forme den! Stillingen retter seg kun mot det offentlige markedet, og handler mer om oppfølging av eksisterende avtaler enn salg mot nye kunder.

Stillingen vil ha to sider som må kombineres:

Ute: Arbeidsoppgavene her vil dreie seg mest om oppfølging og besøk hos eksisterende kunder, for eksempel sykehjem, skoler og barnehager. Det er viktig at Servicegrossisten Øst har en god relasjon til disse kundene, og din jobb vil være å opprettholde, og bygge videre på, denne relasjonen. Det er ikke tenkt at du skal drive aktivt, oppsøkende salg, men dersom muligheten byr seg til mersalg på en eksisterende avtale, er det selvfølgelig positivt. Ulike kunder vil ha ulikt behov for besøk, og det er meningen at du skal legge opp et årshjul med faste besøk hos de ulike kundene. I tillegg vil du ha ansvar for å arrangere fellesmøter/brukerforum for noen av kundene, og lede disse. Når salgssjef og anbudsleder skal ha møter med administrasjonen i en kommune, vil du også delta på disse.

Inne: På kontoret vil arbeidsoppgavene dine bestå i å følge opp kundene over telefon og epost. Du vil ha ansvaret for netthandelen, og support rundt dette. Det er derfor viktig at du har gode IT-kunnskaper, da du vil bli superbruker og kundesupport i nettbutikken. Vi ønsker oss en person med erfaring fra bruk av Visma-løsninger, samt EHF.

Store deler av din arbeidshverdag vil handle om kundesupport og relasjonsbygging, så det er viktig at du er en utadvendt og positiv person. Samtidig må du være tydelig og bestemt i møte med kundene. Dersom du har erfaring fra matfag eller industrisalg er det en stor fordel.

Vi tilbyr:

  • Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver i en bedrift preget av vekst
  • Et inkluderende og uformelt arbeidsmiljø i en organisasjon med høy faglig kompetanse
  • Trivelige kollegaer hvor alle har til felles at de trives med høyt tempo
  • Flotte og nye lokaler i Lierskogen
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Firmabilordning

Høres dette ut som en jobb for deg? Send søknad i dag!

Registrer deg og last opp din søknad og CV under SØK stilling knappen her

Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt, om ønskelig også innledningsvis overfor oppdragsgiver.

Positive Kompetanse bistår oss i rekrutteringsprosessen. Har du noen spørsmål angående stillingen, ta kontakt med senior rekrutteringsrådgiver Eivind Foyn Bøe i Positive Kompetanse på tlf: 994 33 780.

Om arbeidsgiveren

Servicegrossisten Øst AS er et resultat av at Servicegrossistene AS og dets eiere, i januar 2021 kjøpte alle aksjene i Cater AS, Cater Drammen AS, Cater Kongsvinger AS, Cater Mysen AS, Måkestad Engros Øst AS og Måkestad Engros Larvik AS. All lager og transportvirksomhet er lokalisert på Lierskogen. Lageret er spesialbygget for storhusholdning og sto klart til innflytting høsten 2017. Vi er over 100 ansatte og vil i 2022 omsette for over 1 milliard. Servicegrossisten Øst AS er den nest største leverandør av matvarer til både offentlige og private horeca aktører over hele Østlandet. Fra Dombås til Kragerø og fra Gol til Halden. Våre kjerneverdier er Kvalitet, Pålitelighet, Smidighet og Trivsel. Les mer om oss på sgost.no

Nettverk: Facebook LinkedIn

Sektor: Privat

Sted: Drammensveien 185,, 3420 Lierskogen

Bransje: Storhusholdning og catering, Restaurant, mat og uteliv

Stillingsfunksjon: Salg / Produktsalg, Salg

Søk her