Salgskonsulenter i Oslo og Viken Vest

Offensive og målrettede salgskonsulenter søkes


Servicegrossisten Øst AS
er en ledende leverandør til hoteller, restauranter, kantiner, barer, catering, kiosker, sykehus og sykehjem på Østlandet. Med Norges største lager for storhusholdning på Liertoppen, og over 130 engasjerte medarbeidere, jobber vi hver dag for å levere førsteklasses service til våre kunder. Nå ønsker vi å styrke vårt salgsteam ytterligere og søker derfor offensive og målrettede salgskonsulenter til privatmarkedet i Oslo og Viken Vest (Buskerud).

Om rollen

Vi søker etter fremadstormende personer som vet hvordan man navigerer for å nå både personlige mål og bedriftsmål. Vi ser etter deg som har enten kokkefaglig bakgrunn, erfaring fra restaurantbransjen eller industrisalg til Horeca-markedet. Du er en mulighetssøker som tar initiativ når sjansen byr seg, og du jobber godt både selvstendig og i team. Du er sosial, utadvendt og har et bredt nettverk. God muntlig og skriftlig fremstillingsevne er viktig, samt evnen til å organisere og strukturere arbeidet ditt effektivt. Du har høy energi, trives med frihet under ansvar og strekker deg langt for å oppnå egne og teamets mål.

Store deler av arbeidshverdagen vil være dedikert til nye kundeprosjekter og relasjonsbygging, så det er viktig at du er utadvendt, positiv, tydelig og løsningsorientert i møte med kundene.

Vi tilbyr

  • Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver i en bedrift preget av vekst
  • Et inkluderende og uformelt arbeidsmiljø med høy faglig kompetanse
  • Trivelige kollegaer som trives med høyt tempo
  • Et salgsteam som jobber godt sammen
  • Flotte og moderne lokaler i Lierskogen
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Firmabilordning

 

Bli en del av vårt team

Høres dette ut som en jobb for deg? Ønsker du å være en del av et profesjonelt og engasjert salgsteam? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Last opp din søknad og CV ved å sende til calle@sgost.no. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt, om ønskelig også innledningsvis overfor oppdragsgiver. Har du noen spørsmål angående stillingen, ta kontakt og sendt til calle@sgost.no.

Vi ser frem til å motta din søknad!

Nettverk:
Facebook, LinkedIn
Sektor:
Privat
Sted:
Drammensveien 185, 3420 Lierskogen
Bransjer:
Salg
Stillingsfunksjon:
Salgskonsulent
Arbeidsgiver:
Servicegrossisten Øst AS
Stillingstittel:
Salgskonsulent
Ansettelsesform:
Heltid
Kontaktperson:
Calle-Åge Hoff
Epost:
Send oss din CV