Anbudsansvarlig

SG-Øst Liertoppen
Søk her

Vil du vinne med oss?

Arbeidsgiver: SERVICEGROSSISTEN ØST AS

Stillingstittel: Anbudsansvarlig

Frist: 06.12.2021

Ansettelsesform: Fast

Anbudsansvarlig

Servicegrossistene er et selskap i stor vekst, og vi er nå på utkikk etter en anbudsansvarlig. Dette er en helt unik mulighet ettersom idet stillingen som anbudsansvarlig i Servicegrossisten Øst er en nyopprettet stilling. I denne rollen vil du jobbe med offentlige anbud over hele Østlandet, samt bistå Servicegrossistene i nasjonale anbud. Stillingen rapporterer til salgssjef.

Som anbudsansvarlig vil du ha ansvar for å lese og forstå oppdragsgivers krav, og skrive konkurransedyktige anbud. Det er viktig at du har en god forståelse av anbudskonkurranser generelt, da det ligger et stort ansvar i forhold til omsetning knyttet opp mot anbud. I tillegg er det viktig at du er god med tall og regneark og har en fremragende skriftlig fremstillingsevne. Alle anbud er unike, og du må evne å knekke koden for å vinne anbudsrunden hver gang.

Evnen til å se sammenhenger og svare presist på kompliserte problemstillinger blir en del av hverdagen. Du vil ikke ha personalansvar, men vil få muligheten til å hente inn kolleger til ulike prosjekter. På den måten kan du håndplukke ditt eget team til hver anbudsrunde. Du vil kunne jobbe selvstendig og styre din egen hverdag, men når anbudet utlyses, må du kunne sette i gang umiddelbart. Du må evne å tenke analytisk og kunne håndtere flere komplekse oppgaver samtidig. Samtidig må du være ryddig og strukturert, med god tillæringsevne.

Vi ønsker oss en person som har relevant utdannelse på Bachelor- eller Masternivå og erfaring fra offentlig anskaffelse. Det er en fordel om du har jobbet med anbud på rammeavtale nivå, fra enten kjøper eller selger sin side. Du må ha god kjennskap til relevante lover, regelverk og forskrifter samt god forretningsforståelse og et kommersielt tankesett. Dersom du har praktisk erfaring innenfor forretningsjuss og kontraktsforståelse er det et stort pluss. I tillegg må du ha solid erfaring med bruk av Excel, og hvis du også har kjennskap til Mercel og Tendsign vil det være en fordel, men ikke et krav.

Vi er stolte av å ha et inkluderende og uformelt arbeidsmiljø i en organisasjon med høy faglig kompetanse. Du vil få mange trivelige kollegaer hvor alle har til felles at de trives med høyt tempo. Vi forventer at du er nysgjerrig og omgjengelig, med stor gjennomføringsevne, og med øye for detaljer og kvalitet.

Vi tilbyr:

  • En sentral og nyopprettet stilling
  • Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver i en bedrift preget av vekst
  • Et inkluderende og uformelt arbeidsmiljø i en organisasjon med høy faglig kompetanse
  • Trivelige kollegaer hvor alle har til felles at de trives med høyt tempo
  • Flotte og nye lokaler i Lierskogen
  • Konkurransedyktige betingelser

Høres dette ut som en jobb for deg? Send søknad i dag!

Registrer deg og last opp din søknad og CV under SØK stilling knappen her

Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt, om ønskelig også innledningsvis overfor oppdragsgiver.

Positive Kompetanse bistår oss i rekrutteringsprosessen. Har du noen spørsmål angående stillingen, ta kontakt med senior rekrutteringsrådgiver Eivind Foyn Bøe i Positive Kompetanse på tlf: 994 33 780.

Om arbeidsgiveren

Servicegrossisten Øst AS er et resultat av at Servicegrossistene AS og dets eiere, i januar 2021 kjøpte alle aksjene i Cater AS, Cater Drammen AS, Cater Kongsvinger AS, Cater Mysen AS, Måkestad Engros Øst AS og Måkestad Engros Larvik AS. All lager og transportvirksomhet er lokalisert på Lierskogen. Lageret er spesialbygget for storhusholdning og sto klart til innflytting høsten 2017. Vi er over 100 ansatte og vil i 2022 omsette for over 1 milliard. Servicegrossisten Øst AS er den nest største leverandør av matvarer til både offentlige og private horeca aktører over hele Østlandet. Fra Dombås til Kragerø og fra Gol til Halden. Våre kjerneverdier er Kvalitet, Pålitelighet, Smidighet og Trivsel. Les mer om oss på sgost.no

Nettverk: Facebook LinkedIn

Sektor: Privat

Sted: Drammensveien 185, 3420 Lierskogen

Bransje: Storhusholdning og catering, Butikk og varehandel, Grossisthandel import/eksport

Stillingsfunksjon: Innkjøp/forhandling, Forhandling,Koordinering

Søk her