Nå blir det gøy å være Servicegrossisten Øst-kunde!

Nyheter
  1. januar kjøpte Servicegrossistene AS aksjemajoriteten i alle de fire Caterselskapene og de to Måkestad engros selskapene på Østlandet. Nå forener vi kreftene fra alle disse selskapene og samler all grossistvirksomhet på Lierskogen. Dette ble gjennomført i mars 2021. Dette innebærer enda større kapasitet, økt kompetanse og ikke minst større vareutvalg for våre kunder.

I løpet av noen måneder vil selskapene fusjoneres og skifte navn til Servicegrossisten Øst. Med dette etableres en solid og profesjonell grossist som vil dekke alle kunder i Viken, Vestfold/Telemark, Oslo, Akershus og Innlandet. Vi har fortsatt våre de samme fire kjerneverdier, smidighet, pålitelighet, kvalitet og trivsel. Du skal føle deg hjemme som kunde hos SG-Øst – vi spiller på lag med deg og vet at fleksibilitet og kvalitet i alle ledd er viktig for deg.

SG-Øst har et moderne lager på 18.000 M2 og en effektiv logistikk som sikrer at vi hver dag får tilført ferske varer. Vi benytter et avansert prognoseverktøy fra Blue Ridge som gjør oss i stand til å gi deg en leveringsgrad på mer enn 98% - hele året gjennom!

Med Servicegrossistene AS som hovedaksjonær har vi nærhet til sentrale funksjoner og er sikret gode betingelser og spisskompetanse på alle funksjoner for å sikre at du forblir en fornøyd kunde.

Ingen emner funnet.

Andre artikler og nyheter