Mandag 2.august, fikk vi to nye kollegaer hos Servicegrossisten Øst i Lier

Nyheter

Servicegrossisten Øst AS er i sterk vekst og øker bemanningen. «Etter fusjonen av Cater og Måkestad på Østlandet, opplever vi en fantastisk økt interesse fra kunder. Vi har hatt en stor salgsvekst på nye kunder det siste halvåret» sier daglig leder Tomas Torvik. «Vi er glade for at Sara og Tore valgte nettopp SG-Øst. De tilfører oss ny kompetanse, Sara med prosjekt og markedsføring og Tore med erfaring fra alkoholsegmentet, i tillegg til at de er erfarne folk» fortsetter Tomas. «Vi er fortsatt i prosess med å ansette flere mennesker, fra lageransatte og Transport og opp til ledergruppe og kommer til å øke bemanningen med minst 10 personer utover høsten» avslutter Tomas.

Sara Herregården (40) kommer til å jobbe med daglig leder og ledergruppen på små og større prosjekter innen drift, administrasjon og markedsføring. Sara er 40 år gammel og bor i Mjøndalen med 2 barn og samboer. Hun har erfaring fra blant annet Hegnar Media, Drammens Tidende og Radio Metro, vært salgssjef på Kragerø Resort og har de tre siste årene vært markedssjef for Kozmos & Ringo. «det blir spennende å begynne med storhusholdning etter de siste tre årene i leketøysbransjen. Julekatalogen byttes nå fra leker til juleribbe, sosisser og rørte tyttebær», sier Sara med ett smil.

Tore Nyheim ( 58 ) skal jobbe som selger for SG Øst. Tore er 58 år og bor på Gressvik ved Fredrikstad, er gift og har en sønn på 7 år og en stesønn på 23 år. Tore har jobbet for Ringnes AS i 25 år som distriktssjef med ansvar for dagligvare, KBS, B2B, vending og uteliv. Han har også vært i innkjøpsgruppen Restaurant & Cafe Gruppen ( RCG ) i 10 år med ansvar for salg i alle kategorier kunder. «jeg gleder meg til å jobbe sammen i og med et flott salgsteam mot storhusholdningsmarkedet»

Servicegrossisten Øst AS Grossistkjedeselskapet Servicegrossistene AS kjøpte i januar 2021 aksjemajoriteten i grossisthusene Cater Drammen, Cater Kongsvinger, Cater Mysen, Måkestad Engros Øst og Måkestad Engros Larvik. Etter dette har alle lagrene blitt samlokalisert i Caters nye lager på Lierskogen mellom Oslo og Drammen. Dette er et moderne og miljøvennlig lager på 18.000 M2 som er spesialdesignet for matvarer til storhusholdningsbransjen. Det er rundt 85 fast ansatte i selskapet + noen sesongvikarer. Omsetningen i 2021 forventes å ende på rundt 800 millioner kroner.

Ingen emner funnet.

Andre artikler og nyheter